Maggi Untuk Rakyat Malaysia

Kenali Maggi

Maggi boleh menjadi produk atau perkhidmatan Switzerland yang diuruskan oleh Nestle Malaysia sejak tahun 1957 untuk menawarkan makanan kegemaran rakyat Malaysia, misalnya, perasa dan mi segera. Maggi telah memperoleh banyak anugerah di bawah Nestle, seperti menjayakan Golden dari Putra Brand Honours pada tahun 2019. Maggi sangat disukai oleh rakyat Malaysia kerana pembuatan item makanan halal untuk perancangan ayam masak kicap.

Barang Maggi

Maggi terkenal dengan mee cepat yang berperisa seperti kari dan ayam. Kami menawarkan sos, seperti cili dan perapan tiram, untuk perasa atau perasa, untuk menyediakan makanan anda. Barangan perasa kami seperti kiub bouillon kami juga boleh menjadikan masakan anda sepotong kek. Kami mempunyai spageti cepat dan campuran yang boleh anda buat makan malam dengan cepat.

Resipi Go-To Tasty Anda

Kami pastinya mempunyai hidangan sederhana sehingga anda dapat membuatnya dengan barang-barang dari Maggi. Kami kini mempunyai resipi unggas unggas, termasuk ayam sambal yang dimasak dalam kicap Maggi atau rendang unggas yang enak yang dibuat menggunakan Maggi CukupRasa. Resipi lazat untuk pelbagai daging dihasilkan lebih enak menggunakan kiub kaldu daging lembu kami, termasuk formula untuk daging lembu dendeng dan mi goreng daging lembu yang enak.

Maggi MY

Hidangan Cepat Selesai

Hidangkan resipi nasi yang enak dan cepat tanpa rasa sakit kepala dengan CukupRasa kami, termasuk nasi goreng Cina kami. Kami juga menyediakan resipi lazat untuk ikan dan kerang, seperti udang yang disukai dengan rasa pedas dan masam dari MAGGI Tomyum Mixture. Mencari pilihan yang jauh lebih sihat? Pertimbangkan resipi lazat sayur-sayuran kami seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin menggunakan kiub ikan bilis kami.

Keutamaan Global Dengan Maggi

Masakan di seluruh dunia mungkin disediakan di rumah anda dengan Maggi. Pertimbangkan resipi berkualiti kami untuk makanan Amerika seperti keju mac dan cheddar atau meatloaf, atau mungkin versi melalui Timur seperti ayam kung pao dan daging tumis dengan campuran ini. Hasilkan unggas teriyaki cepat dengan hidangan ini untuk mendapatkan pilihan Jepun, atau gunakan pengasam dan kiub stok kami untuk membuat Nasi Arab dada ayam anda sendiri.

Sesuatu yang sangat baru dengan Maggi

Item Maggi sangat terkenal di seluruh dunia sehingga individu telah menyediakannya dalam resipi makanan. Dalam unsur-unsur tertentu di seluruh dunia, kheer, puding tenusu beras India konvensional, termasuk mi cepat Maggi di dalamnya. Selain itu, resipi lazat seperti kentang goreng juga dicuba dengan makanan Maggi oleh sediaan rumah.

Petunjuk dan Petua Dari Maggi

Trik dan petua kami adalah supaya anda dapat mengoptimumkan penyediaan makanan anda untuk membantu anda mendapatkan lebih banyak masa bersama keluarga. Maggi dapat membantu anda dalam mencari pasangan pasta terbaik, menggoreng makanan laut secara profesional, atau menyediakan dengan betul untuk menjimatkan wang, masa, dan kesejahteraan anda. Anda juga boleh mengetahui tentang merosakkan rumah anda untuk membolehkan anda mempunyai tempat memasak yang sempurna di rumah anda sendiri.

Jadikan Maggi Pilihan Anda

Untuk sebarang penyediaan makanan yang cepat dan produktif, pilih Maggi sekarang. Barang dagangan kami dapat menonjolkan banyak resipi berkualiti dalam teknik menampung untuk memastikan anda membuat makanan dengan barang-barang yang banyak di dalam pantri anda. Kami juga menyediakan pelbagai resipi ayam masak kicap untuk membantu anda memberi idea mengenai apa yang perlu disediakan makanan sehari, yang boleh membantu anda ketika menggunakan formula.